Gymhandskar

Gymhandskar

Du kanske tycker gymhandskar och träningshandskar är samma sak? Jo på sätt och vis tycker även jag det. Jag har aldrig provat ett par handskar som inte fungerat alls som gymhandskar. Det kan dock skilja ett par grejer mellan det träningshandskar jag provat som egentligen varit till för något helt annat, som cykling eller vad det nu kunde vara. Skillnaden är greppet. På ett par gymhandskar vill du inte att ytan i handskarna är helt slät utan fäste. Gymhandskarna ska fungera som ett extra lager skinn, helst med ett ännu bättre grepp än om du skulle kört utan.

Med ett par sköna träningshandskar så kan du slippa förhårdnader på händerna och träna hårdare på gymmet. Köp ett par snygga gymhandskar i någon av butikerna nedan.

träningshandskar gymgrossisten

träningshandskar svenskt kosttilskott

Om du vill köpa ett par handskar med ”extra allt”. Med det menar jag ett par gymhandskar som även har handledsskydd för att stabilisera upp handlederna då du lyfter tungt. Det är såklart individuellt om du gillar det eller inte och mina erfarenheter är att du måste vänja dig innan du uppskattar funktionen fullt ut. Vissa tycker det bara är i vägen och jag är de som bara vill ha ”handske” utan handledsskydd. Men visst jag vet också folk som inte kan träna utan deras gymhandskar med handledsskydd.

  • Gymhandskar är kraftiga och tåligare än ”vanliga” träningshandskar.
  • Många gymhandskar har även handledsskydd för att stabilisera handlederna vid tunga lyft.
  • Låt inte din träning bli lidande på grund av att du får ont i händerna.

Bäst utbud på gymhandskar tycker jag Svenskt kosttillskott har. De har snabbast leveranser och tar inte in några gymhandskar som inte håller hög kvalitet. Handlar du där kan du känna dig tryck. Passar inte dina nyinköpta träningshandskar är det bara att skicka tillbaks och byta till en storlek som passar. Prisvärt, bra kvalite och snabbt leverans. Kolla in sortimentet jag tror du kommer bli nöjd med utbudet. Kolla även in träningshandskar dam där jag listat de populäraste gymhandskarna för damer.

Ha mens PRO

träningshandskar svart

Det här är gymhandskar för dig som vill ha det bästa, utan handledsskydd då. Kvalitén är super! 269 kronor så är de dina.

HA WristWrap

HA wristwrap

Jag har hört personer prata så bra om de här värstingarna så jag trott dom var försäljare. Dyra med oj så bra. 649 kronor.

Gymhandskar flex

gymhandskar

Kraftig och rejäla gymhandskar från Harbinger som brukar göra rejäla grejer. Härligt läder för 299 kronor.