Dam

Träningshandskar dam

Letar du efter träningshandskar dam har du fått några tips på de jag tycker är mest köpvärde, alltså mest värde för dina pengar. Alla vill göra en bra affär, oavsett om köpet gäller en ny tv för 10 000 kronor eller om köpet gäller ett par träningshandskar för 129 kronor. Jag vill inte göra en dålig affär och jag är relativt övertygad om att inte du heller vill göra en dålig affär.

Det som skiljer träningshandskar dam med de killar använder är storleken och färgerna. Ett par träningshandskar är just det, ett par handskar så hittar du ett par du gillar från sortimentet herr, köp de! Har du inte jättesmå händer så kan de passa bra, tänk på att gå ner i storlek så passar de säkert.

Tjejer tränar gym

Som rubriken lyder så tränar det mer tjejer på gymmet nu än det gjorde för några år sen. För att inte nämna hur utvecklingen sett ut de senaste 10 åren då tjejerna som tränade seriöst på gym var få. Det är inne att träna och hålla sig i form, inte minst genom styrketräning i gymmet. Steget kan vara stort men de tjejer som en gång testat träna på gym kommer tillbaks. Alla tränar, både tjejer och killar i alla åldrar.

Allt fler använder också träningshandskar. De är inte bara praktiska de ger även intryck om att du hör hemma på gymmet och som pricken över i är träningshandskar dam också väldigt snygga, många gånger snyggare än de killar använder. Så ta steget och gör en klok investering och köp ett par gymhandskar. Kolla även in alla träningshandskar på sida 1 om du inte jgort det redan > träningshandskar förstasida.

Hoppas du hittar ett par träningshandskar dam du kommer bli nöjd med.

Flex fit Woman

flex fit dam träningshandskar

Kvalitetshandskar för dam från Harbinger som har ett gott rykte när det kommer till träningshandskar.

Womans fitness

träningshandskar dam BB rosa

För bara 169 kronor blir det här grymt snygga handskarna från Better Bodies dina. 70% läder och 30% Mesh. Värde!

Fitpink Gloves

Pinkfit dam

Korta fingrar med en bra greppyta gör de här träningshandskar dam till ett par vinnare. 199 kronor är ett bra pris.